Un mort și un rănit grav într-un accident rutier petrecut pe DN 22A, în apropiere de Topolog

Un mort și un rănit grav într-un accident rutier petrecut pe DN 22A, în apropiere de Topolog. FOTO: IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au fost sesizați în cursul zilei de vineri, 14 octombrie, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22A, în apropiere de Topolog.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, o femeie, în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Topolog către localitatea Hârșova, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a unui pasager din auto.

Un mort și un rănit grav într-un accident rutier petrecut pe DN 22A, în apropiere de Topolog. FOTO: ISU Tulcea

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, în continuare efectuând cercetări in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*