Cam ce fac polițiștii tulceni într-o zi obișnuită de lucru

Echipaj auto de poliție pe străzile din municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În decurs de 24 de ore, polițiștii tulceni au intervenit la peste 30 de evenimente semnalate prin apelul de urgență 112, iar în urma activităților au fost constatate 2 infracțiuni.

La data de 10 ianuarie, polițiștii tulceni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizare 5 acțiuni preventive, s-a intervenit la 37 evenimente semnalate prin apelul de urgență 112, iar în urma activităților au fost constatate 2 infracțiuni. Polițiștii au controlat 37 de agenți de pază și 15 societăți comerciale în vederea respectării normelor prevăzute de Legea nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 84 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.950 de lei, dintre care 10 sancțiuni au fost aplicate la Legea nr.61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 2.900 lei.
Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor rutieră. Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale la Ordonanța de Urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 26.970 de lei și au reținut un permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*