FOTO Intervenție de aproximativ 15 ore a pompierilor tulceni pentru salvarea unei ferme de animale

Intervenție de aproximativ 15 ore a pompierilor tulceni pentru salvarea unei ferme de animale. FOTO ISU Tulcea
Intervenție de aproximativ 15 ore a pompierilor tulceni pentru salvarea unei ferme de animale. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au intervenit pe tot parcursul nopții de duminică spre luni, timp de aproximativ 15 ore, după ce sute de baloți de orz au luat foc într-o fermă din Jurilovca.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină, duminică, în jurul orei 18.00, în zona localității Jurilovca, unde un incendiu a cuprins aproximativ 350 de baloți mari de orz.

La fața locului s-au deplasat inițial nouă pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o unitate SMURD, dar, după executarea recunoașterii, a fost solicitat în sprijin încă un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Alături de pompierii militari au intervenit și pompierii voluntari, din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Jurilovca, iar în scurt timp a fost eliminată posibilitatea propagării incendiului.

„După aproximativ 15 ore de eforturi susţinute din partea pompierilor, incendiul a fost lichidat luni dimineață, în jurul orei 09.50. Au ars 350 baloți mari din orz și acoperișul depozitului de furaje. În urma intervenției, pompieri au salvat ferma de animale, clădire birouri, casă de locuit, depozitul de cereale și utilaje agricole”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă producerii incendiului este autoaprinderea, nefiind asigurată ventilarea corespunzătoare a furajelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*