FOTO Patru autoturisme au fost avariate de copaci puși la pământ de furtuna care a lovit municipiul Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină în nouă situații de urgență. FOTO ISU Tulcea
Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină în nouă situații de urgență. FOTO ISU Tulcea

Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au fost solicitați să intervină, marți seară, în mai multe situații de urgență generate de furtuna care s-a abătut asupra județului.

Potrivit ISU Tulcea, ca urmare a manifestării fenomenelor meteo prognozate, de Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată și intervale cu vijelii, pompierii militari au fost solicitați să intervină în nouă situații de urgență.

Astfel, Detașamentul de pompieri Tulcea a acționat pentru înlăturarea a șapte arbori căzuți, care au avariat patru autoturisme, în municipiul Tulcea, pe străzile Isaccei, Meduzei, Păcii, Prislav, Potcovari, Lac Ciuperca și DN 22(E87), la ieșirea din oraș, dar și pentru degajarea unor bucăți de acoperiș desprinse de vânt de pe o clădire.

De asemenea, Stația de pompieri Babadag a acționat în localitatea Satu Nou, unde beciurile a două locuințe fuseseră inundate.

Situația este în dinamică, alte intervenții având loc la ora transmiterii acestei știri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*