Bursa Locurilor de Muncă pentru tinerii NEETs

Bursa Locurilor de Muncă pentru tineri. GOTO AJOFM Tulcea

În vederea implementării proiectului “MASuri de ocupare si antreprenoriat pentru TineRii NEETs – MASTER NEETs”, având ca obiectiv general cresterea gradului de ocupare și a nivelului de competenţe a cel putin 371 tineri NEETs şomeri, cu vârsta între 16 – 29 ani, înregistraţi la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidenţa în regiunea Sud-Est, prin asistare complexa&integrata (informare, formare, servicii specializate pentru ocupare, dezvoltare afaceri etc.), Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea a organizat în data de 22 noiembrie 2023 Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs. Acţiunea s-a desfășurat în cadrul Activităţii 3 – A3. Furnizarea de servicii specializate pentru stimularea ocuparii – proiectul „MASuri de ocupare și antreprenoriat pentru TineRii NEETs – MASTER NEETs”.

Acest eveniment s-a desfășurat în cadrul proiectului “MASuri de ocupare și antreprenoriat pentru TineRii NEETs – MASTER NEETs”, proiect implementat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, în perioada iunie 2022 – decembrie 2023, în parteneriat cu GLOBAL COMMERCIUM DEVELOPEMENT SRL – Beneficiar și Asociaţia Ascend – Partener 2.

Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs a avut loc în Tulcea, la Restaurantul City din Strada Babadag, nr. 127, începând cu ora 10.00. Această activitate a fost organizată la nivel local și a avut ca scop creșterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă, inclusiv a tinerilor NEETs care fac parte din grupul ţintă al proiectului menţionat mai sus, precum și sporirea șanselor de ocupare pe piaţa muncii a acestora prin întâlnirea directă a cererii cu oferta.

Pentru acest eveniment au fost contactaţi 48 de agenţi economici, iar dintre aceștia au participat 22 de angajatori care au oferit peste 170 de locuri de muncă vacante. De asemenea, la această acţiune au fost prezente peste 100 de persoane.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*