Bețivii au făcut cascadorii cu mașinile, pe propria lor piele

Echipajul de descarcerare a intervenit pentru scoaterea ranitului. FOTO ISU Delta Tulcea

Polițiștii tulceni au tras primele concluzii în ceea ce privește acidentul rutier din cursul zilei de 24 septembrie de pe DJ 222, între localitățile Agighiol și Tulcea. Este vorba de  un bărbat de 49 de ani, din municipiul Tulcea, care, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit sensul de mers și a intrat într-un copac. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.

Oamenii legii au stabilit că victima deținea permis de conducere, dar se afla sub influența băuturilor alcoolice, având concentrația de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul aceleiași date, dar după lăsarea serii un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Măcin, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Smîrdan, datorită neatenției în conducere cât și a neadaptării vitezei de deplasare, într-o curbă, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă. În urma producerii accidentului de circulaţie a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto. În urma testării cu etilotestul, șoferul a ieșit pozitiv cu concentrația de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri au fost deschise dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*