Ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Tulcea

Ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Tulcea. FOTO Prefectura Tulcea

Prefectul Alexandru Dan Munteanu a convocat, astăzi, începând cu ora 09.00, în ședință extraordinară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Pe ordinea de zi s-au aflat următoarele:

– analiza proceselor-verbale întocmite de Comisiile județene constituite prin Ordinul Prefectului nr.334/31.08.2023, pentru constatarea și evaluarea pagubelor produse de seceta pedologică la culturile agricole înființate în primăvara anului 2023 de fermierii de pe raza unităților administrativ-teritoriale, pentru suprafața agricolă totală afectată de 16427.04 ha, cu un procent de calamitare de peste 30% şi până la 100% ; în acest sens a fost adoptată HOTĂRÂREA  NR. 33 privind analiza proceselor verbale de constatare și evaluare a pagubelor produse de secetă pedologică la culturile agricole înființate în primăvara anului 2023;

– analiza proceselor-verbale  întocmite de Comisia județeană constituită prin Ordinul Prefectului nr. 419/04.12.2023, privind constatarea și evaluarea pagubelor produse în urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase (precipitații abundente sub formă de ploaie și ninsoare) înregistrate pe raza unităților administrativ-teritoriale Turcoaia și Sarichioi, județul Tulcea, în perioada 26-28 noiembrie 2023,  care au afectat 0,100 km drum județean și 5 case în intravilanul localității Sarichioi, și 0,025 km străzi și un mal de pământ în localitatea Turcoaia; în acest sens a fost adoptată HOTĂRÂREA  NR. 32 privind analiza proceselor verbale de constatare și evaluare a pagubelor produse în urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase (precipitații abundente sub formă de ploaie și ninsoare) înregistrate pe raza comunelor Turcoaia și Sarichioi, județul Tulcea, în perioada 26-28 noiembrie 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*