Bărbat rănit în urma unui incendiu produs la o anexă gospodărească în municipiul Tulcea

Pompierii au intervenit la un incendiu. FOTO ISU Tulcea

Un bărbat a fost rănit în urma unui incendiu produs astăzi la o anexă gospodărească în municipiul Tulcea.

Potrivit ISU Tulcea, în cursul zilei de astăzi, pompierii Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină pentru înlăturarea efectelor produse de un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, situată în municipiul Tulcea.

“Spre locul de producere a evenimentului au fost direcționate 3 echipaje de salvatori cu 2 autospeciale de stingere și o autospecială de salvare la înălțime. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la întreaga anexă, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Pompierii militari au procedat, în timp operativ, la localizarea și la lichidarea incendiului, înlăturând astfel pericolul de propagare a focului.

În urma incendiului, o persoană de sex masculin a fost preluată de echipajul SAJ prezent la fața locului și transportat la o unitate spitalicească” – ISU Tulcea.

Cauza probabilă, coș de fum neprotejat față de materialele combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*