FOTO O bombă de 250 de kilograme a fost găsită pe un câmp de lângă Isaccea

O bombă de 250 de kg a fost găsită întâmplător. FOTO ISU Delta Tulcea

Lucrările de extindere a rețelei electrice în zona Isaccea au scos la iveală o surpriză… explozivă. Mai exect este vorba de o bombă de aviație de mari dimensiuni. 

O echipă de muncitori ce efectuau lucrări de excavare pentru montarea unor stâlpi de electricitate în apropierea Stației de înaltă tensiune Isaccea, au auzit un zgomot metalic și au oprit lucrul. Au observat că este vorba de un obiect de mari dimensiuni, metalic, ce aducea cu o bombă. S-a sunat la 112, iar la fața locului a fost trimisă gruparea pirotehnică din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea a IDU Delta.

Specialiștii ajunși la fața locului au stabilit este vorba despre o bombă de aviație de 250 de kilograme. Elementul de muniție urmează a fi transportat pe un teren din apropiere pentru a fi distrus în siguranță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*