Bărbat din localitatea Vișina, accidentat de mașina de pâine

Bărbatul a fost accidentat de mașina de pâine. FOTO IPJ Tulcea

Un pieton neatent, care a încercat să traverseze strada fără să se asigure a fost accidentat de o mașină a cărui șofer nu l-a văzut. 

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de 17 octombrie când, un bărbat în vârstă de 50 de ani din Mahmudia, în timp ce conducea o autoutilitara, pe raza localității Vișina, județul Tulcea, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers cu spatele. Atunci a acroșat un bărbat în vârstă de 51 de ani din localitatea Vișina, care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*