Șofer în vârstă de 78 de ani, rănit într-un accident rutier petrecut în Măcin

Accident rutier la Măcin. FOTO IPJ Tulcea

Un șofer în vârstă de 78 de ani a fost rănit într-un accident rutier petrecut luni, în Măcin.

Polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în Măcin

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că un auto condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Măcin, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie din aceeași localitate, ar fi intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 78 de ani, din Măcin. În urma impactului, ambele auto au părăsit partea carosabilă, rezultând rănirea conducătorului auto de 78 de ani, care ulterior a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunțat IPJ Tulcea.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*