Bărbat accidentat mortal pe o stradă din Tulcea de un șofer ce a fugit de la locul faptei

Dosar penal pentru un tulcean prins la volan sub influența alcoolului

Polițiștii tulceni au deschis o anchetă după ce un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost accidentat mortal pe o stradă din Tulcea, șoferul vinovat, ce a fugit de la șocul faptei, fiind căutat în prezent de oamenii legii.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Tulcea, în seara zilei de marți, 02 noiembrie, în jurul orei 18.45, polițiștii tulceni au fost sesizați prin serviciul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Energiei din municipiul Tulcea se află o persoană căzută pe partea carosabilă.

„La locul evenimentului polițiștii au identificat persoana ca fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Ciucurova, județul Tulcea. În urma intervenției echipajelor medicale și aplicării protocoalelor de resuscitare a fost declarat decesul bărbatului”, au precizat reprezentanți ai IPJ Tulcea.

În cauză polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea identificării conducătorului auto și lămuririi tuturor aspectelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*