Bărbat atacat cu ranga în trafic, în municipiul Tulcea. Jandarmii au intervenit

Un bărbat din Tulcea s-a ales cu un dosar penal pentru loviri și alte violențe și distrugere.

Astăzi,  26 octombrie, echipajul de jandarmerie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Tulcea, a fost sesizat prin  numărul unic de urgență 112 de către o femeie, care a reclamat un scandal în desfășurare.

Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat o parte dintre persoanele implicate în eveniment. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a declarat faptul că se afla împreună cu fiul în vârstă de 23 de ani și soția în mașină,  iar la un moment dat, din cauza unor neînțelegeri în trafic, un alt bărbat a coborât din mașină, i-a spart parbrizul mașinii cu o rangă și l-a lovit în zona capului pe fiul acestuia, după care a fugit de la fața locului.

Victima a primit îngrijiri medicale imediat, fiind în afara oricărui pericol, conform declarațiilor reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Tulcea.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au identificat bărbatul în cauză, stabilind că scandalul a pornit de la o neînțelegere mai veche între persoanele implicate în eveniment și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe și distrugere.

Cercetările sunt continuate de către colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*