Tineri tulceni, prinși de jandarmi cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

Tineri tulceni, prinși de jandarmi cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

Mai multe pachețele ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui, pliculețe ce conțineau un praf de culoare albă, filtre de țigarete, foițe pentru confecționarea țigaretelor, un cântar electronic de buzunar și mai multe grindere, au fost găsite de jandarmi asupra unor tineri tulceni.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, un echipaj aflat marți, 21 iunie, în jurul orei 22.00 în serviciul de patrulare în municipiul Tulcea, a observat patru tineri care se aflau lângă un autoturism într-o parcare din apropierea unui parc, consumând băuturi alcoolice. Jandarmii au procedat la legitimarea și controlul corporal preventiv, găsind asupra unuia dintre tineri patru pachețele ambalate ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui și o țigaretă, acesta declarând că nu știe cui aparțin.

În urma inspecției autoturismului, jandarmii au găsit un număr de 15 pachețele ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui, cinci pliculețe ce conțineau un praf de culoare albă, o pungă de filtre de țigarete învelite în folie de plastic, mai multe foițe pentru confecționarea țigaretelor, un cântar electronic de buzunar și mai multe dispozitive de mărunțit (grindere).

Tinerii, cu vârste cuprinse între 19 și 21 de ani, au avut puncte de vedere diferite cu privire la cele întâmplate. Unul dintre ei a spus jandarmilor că s-a întâlnit cu ceilalți prieteni în jurul orei 21.00 pentru a se sfătui cu privire la teme, dar între timp au cumpărat și băuturi alcoolice pe care le-au consumat împreună. Alt tânăr a declarat că nu-și mai aduce aminte, dar știe sigur că unul dintre ei a consumat substanțe vegetale interzise. Al treilea tânăr a recunoscut că a fost de acord să consume substanțe vegetale interzise, deoarece a experimentat de mai multe ori.

Ei au fost duși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea pentru continuarea verificărilor, însă acolo s-a prezentat și un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, care a declarat că autoturismul și produsele găsite îi aparțin, el precizând că s-a întâlnit în acea seară cu cei patru prieteni, însă s-a deplasat până la magazin să cumpere ceva și în acel moment și-au făcut apariția jandarmii.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, acestea fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*