Avertizare de Cod Galben de ceață pentru județul Tulcea

Ceață densă în județ. FOTO Cătălin Schipor

Autoritățile avertizează că pe raza mai multor județe, inclusiv Tulcea, unde se circulă cu dificultate din cauza ceții foarte dense. 

ANM a emis un Cod Galben de ceață, valabil până la ora 8.00, pentru Județele Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași, inclusiv autostrăzile A2 și A4.

Ceața reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*