Aquaserv Tulcea anunță întreruperea alimentării cu apă în orașul Macin

Se opreste furnizarea apei potabile.

SC Aquaserv SA Tulcea anunță întreruperea programată a alimentării cu apă în orașul Macin, de miercuri, 08 martie, ora 22.00, până joi, 09 martie, ora 16.00, pentru activități privind anularea conductelor vechi de alimentare cu apă de pe strada Orientului și strada Pescăriei.

Având în vedere complexitatea intervenției vor fi afectați toți abonații din orașul Macin.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să curgă apă tulbure la robinetele consumatorilor.

Reprezentații societății recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. De asemenea, aceștia sunt sfătuiți, dacă situația persistă, să contacteze Dispeceratul SC Aquaserv SA, la numărul de telefon 0747/022.009, urmând ca angajații societății să intervină în cel mai scurt timp posibil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*