Autoturism cuprins de flăcări pe o stradă din Babadag. Nimeni nu a fost rănit

Autoturism cuprins de flăcări pe o stradă din Babadag. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari din cadrul Stației Babadag au fost solicitați să intervină în după-amiaza zilei de duminică, 20 februarie, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism aflat pe o stradă din orașul Babadag.

La fața locului a fost direcționat un echipaj format din șase subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar în aproximativ 15 minute de la primirea apelului incendiul a fost lichidat.

În urma incendiului compartimentul motor al autoturismului a fost distrus. Cauza probabilă, scurtcircuit la instalația electrică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*