VIDEO Anchetă a polițiștilor tulceni după ce un bărbat a fost agresat în curtea Spitalului Județean

Spitalul Județean de Urgență Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii tulceni au deschis un dosar de cercetare penală după ce un bărbat a fost agresat în curtea Spitalului Județean Tulcea, incidentul, care s-a petrecut sub privirile nepăsătoare ale unor agenți de pază, fiind filmat de un martor și postat pe o rețea de socializare.

În materialul video postat pe o pagină de Facebook se observă cum un bărbat este agresat, fiind lovit cu pumnii până când cade pe asfalt. În filmare nu se precizează care sunt motivele agresiunii, dar incidentul, care a avut loc în curtea Spitalului Județean Tulcea, s-a petrecut în fața unor agenți ai unei firme de pază, care privesc nepăsători și nu intervin pentru a-l opri pe agresor.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, polițiștii s-au sesizat din oficiu, în urma apariției materialului video pe rețeaua de socializare și au deschis un dosar de cercetare penală.

„În seara zilei de 15 octombrie, în urma apariției în spațiul public a unui material video în care apare un bărbat agresat fizic și verbal, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei fapte de natură penală. În urma verificărilor efectuate a fost  identificată persoana bănuită de comiterea agresiunilor ca fiind un bărbat de 54 ani, din municipiul Tulcea. În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Tulcea.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că agresorul este angajat al unității sanitare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*