Atenție, șoferi! Șase străzi din municipiul Tulcea au devenit artere cu sens unic

Șase străzi din municipiul Tulcea au devenit artere cu sens unic. FOTO Primăria Tulcea

Mai multe străzi din municipiul Tulcea au fost reconfigurate pentru a crește fluența traficului rutier și pentru reducerea numărului de ambuteiaje, dar și pentru scăderea poluării datorate staționării prelungite a autovehiculelor.

Potrivit Primăriei Tulcea, șase străzi au fost reconfigurate prin introducerea regimului de sens unic, aplicarea acestor măsuri urmând să ducă la crearea de noi zone de parcare. Astfel:

  1. strada Bucovinei (segmentul dintre intersecția cu strada Mircea Vodă până la ieșirea în strada Victoriei) – accesul pe sens unic se face dinspre strada Victoriei;
  2. strada Victoriei (segmentul cuprins între strada Buna Vestire și intersecția cu strada Bucovinei) – accesul se face dinspre strada Buna Vestire;
  3. strada Smârdan – accesul se face din strada Trandafirilor;
  4. strada Traian (segmentul cuprins între strada Bucovinei – strada Nicopol) – accesul pe sens unic se face dinspre strada Bucovinei;
  5. strada Trandafirilor (segmentul cuprins între strada Nicopol și strada Buna Vestire) – accesul se face dinspre strada Nicopol;
  6. strada Muncii – accesul se face din strada General Nicolae Mateescu.

Primăria Tulcea anunță că în decursul săptămânilor următoare vor fi instituite noi sensuri unice pentru fluidizarea traficului, crearea de locuri de parcare regulamentare și eliberarea trotuarelor de mașinile parcate haotic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*