Accident grav între localitățile Agighiol și Sabangia

Serviciul de Ambulanță Tulcea 112. FOTO Cătălin Schipor

Două persoane au fost grav rănite în seara de 12 iunie, în urma unui accident rutier, provocat de un tânăr șofer.

În seara zilei de 12 iunie, un șofer în vârstă de 20 de ani, din comuna Valea Nucarilor, în timp ce conducea un autoturism între localitățile Agighiol și Sabangia,  într-o curbă, a pierdut controlul autoturismului. Acesta a pătruns pe sensul opus de mers și a părăsit carosabilul, lovind un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a pasagerului din auto.

Lucrătorii IPJ Tulcea continuă cercetările pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*