VIDEO Magazie distrusă într-un incendiu în localitatea Camena. Intervenția promptă a pompierilor tulceni a salvat casa și restul dependințelor

Magazie distrusă într-un incendiu în localitatea Camena. FOTO ISU „Delta” Tulcea

Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină, luni după-amiază, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o anexă gospodărească din localitatea Camena.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperișului și interiorului unei magazii. Focul a fost stins după aproximativ o oră și 30 de minute, iar prin intervenția promptă a pompierilor s-a înlăturat pericolul de propagare la locuință și celelalte anexe gospodărești din apropiere”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.


Flăcările au distrus complet acoperișul magaziei, două uși din lemn și toate bunurile depozitate în interior. Din fericire, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime. La intervenție a participat și SVSU Baia cu o autospecială de stingere.

Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric.

Magazie distrusă într-un incendiu în localitatea Camena. FOTO ISU „Delta” Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*