Angajații JT Grup, grevă de avertisment de o oră deoarece autoritățile publice locale nu și-au achitat facturile care sunt de peste 9,5 milioane de lei

Grevă de avertisment a angajaților JT Grup

Angajații JT Grup SRL au făcut astăzi grevă de avertisment timp de o oră deoarece autoritățile publice locale nu și-au achitat facturile care sunt de peste 9,5 milioane de lei.

Astfel, între orele 9 – 10, angajații JT Grup SRL au declanșat o grevă de avertisment. În acest interval ei au încetat activitatea de colectare, au oprit echipajele și autospecialele de salubrizare.

„Această acțiune a fost efectuată de colectivul de colectare a JT Grup SRL ca urmare a faptului că autoritățile publice locale nu și-au achitat facturile aferente serviciilor prestate de către JT GRUP S.R.L. care, în acest moment se cumulează la peste 9,5 milioane de lei, ceea ce duce la imposibilitatea achiziției de combutibili și plata salariilor.

Greva de avertisment a fost un semnal de alarmă ce atrage atenția asupra situației disperate în care ne aflăm”, au declarat angajații JT Grup SRL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*