FOTO Accident grav în zona Cimitirului de pe strada Viticulturii

O mașină condusă de o tânără de 21 de ani a scăpat de sub control. FOTO ISU Delta Tulcea

Doi copii au ajuns în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau și era condusă de o tânără de 21 de ani a fost scăpată de sub control. Autoturismul s-a izbit de un parapet, apoi a ieșit de pe carosabil.

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 22.30 pe str. Viticulturii, în vecinătatea cimitirului. Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, conducătorul auto, o tânără de 21 de ani  a pierdut controlul autovehiculului și a intrat într-un parapet, apoi mașina a ricoșat în râpa de pe marginea drumului. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță, Poliție, dar și a ISU Delta. Pompierii au decuplat bornele bateriei pentru a se evita producerea unui incendiu la autoturismul avariat. Din autoturism au fost preluate două victime, doi copii care se aflau pe bancheta din spate. Conducătoarea auto a scăpat cu răni minore. În urma testării acesteia cu etilotestul s-a stabilit că tânăra nu consumase băuturi alcoolice.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Tulcea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*