FOTO Accident grav în zona Cimitirului de pe strada Viticulturii

O mașină condusă de o tânără de 21 de ani a scăpat de sub control. FOTO ISU Delta Tulcea

Doi copii au ajuns în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau și era condusă de o tânără de 21 de ani a fost scăpată de sub control. Autoturismul s-a izbit de un parapet, apoi a ieșit de pe carosabil.

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 22.30 pe str. Viticulturii, în vecinătatea cimitirului. Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, conducătorul auto, o tânără de 21 de ani  a pierdut controlul autovehiculului și a intrat într-un parapet, apoi mașina a ricoșat în râpa de pe marginea drumului. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță, Poliție, dar și a ISU Delta. Pompierii au decuplat bornele bateriei pentru a se evita producerea unui incendiu la autoturismul avariat. Din autoturism au fost preluate două victime, doi copii care se aflau pe bancheta din spate. Conducătoarea auto a scăpat cu răni minore. În urma testării acesteia cu etilotestul s-a stabilit că tânăra nu consumase băuturi alcoolice.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*