Actorii Teatrului Jean Bart se întorc din vacanță. Iată spectacolele lunii septembrie

Teatrul "Jean Bart" din Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Stagiunea 2018 – 2019 de la Teatrul Jean Bart din Tulcea debutează a debutat pe 10 septembrie cu piesa “American Buffalo” în regia lui Vlad Cristache. Același spectacol poate fi văzut și astăzi, 11 septembrie de la ora 19.00, iar prețul unui bilet este de 25 lei.

Pe 12 septembrie are loc un recital de pian al lui Radu Prisada, iar sâmbătă, 15 septembrie tulcenii pot să meargă la spectacolul “Angajare de clovn” – o piesă în regia lui Aurel Palde. Același spectacol este pregătit și pentru 16 septembrie.

Regina frumuseții din Leenane” urcă din nou pe scena de la Jean Bart pe 21 și 22 septembrie, iar pe data de 28, tulcenii pot să vadă “Păzea că vine Apocalipsa”, începând cu ora 19.00. Biletele pot fi cumpărate cu 18 lei.

Ultimul spectacol al lunii septembrie este “Elixir“, pe 29 septembrie, de la ora 19.00. Piesa are în distribuție nume mari precum Maia Morgenstern sau Marius Bodochi, iar regia îi aparține lui Marcel Pop. Prețul unui bilet este 70 lei.

Agenția Teatrului Jean Bart din Tulcea poate fi contactată la telefon 0240 532 115.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*