TLnews TV: Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea: “Marile proiecte de infrastructură vor contribui la punerea în valoare a potențialului economic al județului Tulcea, oferind o viață mai bună locuitorilor săi”

Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea. FOTO Paul Alexe

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în emisiunea de la TLnews TV. Discuția a avut în prim-plan bugetul Consiliului Județean Tulcea pentru anul 2021, dar și marile proiecte aflate în desfășurare și modul în care acestea se derulează.

Horia Teodorescu a punctat prioritățile pe care, împreună cu echipa sa, le are în vedere pentru actualul mandat, în special în ceea ce privește infrastructura, dar și sănătatea, educația și cultura.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*