Acțiuni ale polițiștilor tulceni pentru un trafic rutier în siguranță. Un șofer a fost prins cu peste 120 km/h în Slava Cercheză

Acțiuni ale polițiștilor pentru un trafic rutier în siguranță. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat duminică, 8 august, o acțiune pe linia prevenirii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, viteză și alcool, pe raza județului Tulcea, pe DN 22D și DN 22.

Potrivit IPJ Tulcea, în cadrul acțiunii au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale în valoare de 66.900 de lei, din care 69 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, trei pentru alcool și cinci pentru alte abateri. Totodată, polițiștii au reținut 18 permise de conducere, din care 15 pentru viteză și 3 pentru conducerea unui autovehicul de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.

Cea mai mare viteză depistată de aparatul radar a fost de 122 km/h, în interiorul localității Slava Cercheză, unde viteza regulamentară este de 50km/h.

În perioada 09.08.2021-15.08.2021, conform Calendarului de activități ROADPOL (Organizația polițiilor rutiere din Europa), polițiștii tulceni vor desfășura o campanie preventivă, destinată verificării respectării regimului legal de viteză.

În această perioadă, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea va desfășura acțiuni punctuale, atât în mediul urban cât și în mediul rural, în zonele sau pe traseele cu risc ridicat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*