Peste 150 de polițiști tulceni vor veghea la siguranța publică în județ în perioada minivacanței de 1 Mai

În minivacanța de 1 Mai, peste 150 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea vor acționa zilnic, pentru ca zilele libere să se desfășoare în condiții de siguranță. Polițiștii tulceni vor fi pregătiți să acționeze pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea cetățenilor și să intervină prompt atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Potrivit IPJ Tulcea, la datorie, în această minivacanță, vor fi angrenați atât polițiști din structurile de ordine publică, cât și polițiști de la structurile de poliție rutieră, dar și de la investigații criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenție rapidă și polițiști de la arme, explozivi și substanțe periculoase.

Pentru evitarea accidentelor, recomandăm cetățenilor să manifeste o atitudine preventivă în ceea ce privește circulația pe drumurile publice, prin adaptarea vitezei la condițiile meteorologice și a celor din trafic. Pietonilor le recomandăm să evite deplasarea pe partea carosabilă, să traverseze doar prin locurile marcate corespunzător și numai după ce s-au asigurat că nu există nici un pericol.

Pentru a vă petrece timpul liber în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale și să fiți prudenți în relațiile cu persoane cunoscute întâmplător.

Dacă părăsiți locuințele în această perioadă, asigurați-vă că ați încuiat bine ușile și ferestrele, iar dacă locuiți la curte, manifestați atenție și la anexele gospodărești. Totodată, fiți precauți cu privire la postările făcute pe rețelele de socializare. Atunci când plecați pentru o perioadă mai lungă de acasă, nu faceți acest lucru public pe internet.

În situațiile în care există riscuri sau vulnerabilități ce pot afecta liniștea și siguranța, vă rugăm să apelați numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*