Orașul Babadag se va racorda la rețeaua de distribuție a gazelor naturale

Orașul Babadag. FOTO Cătălin SCHIPOR

Investiția în valoare de 38,5 milioane de lei privind realizarea rețelei de distribuție și alimentare cu gaze naturale în orașul Babadag va fi finanțată prin Fondul de Dezvoltare și Investiții.

Racordarea la rețeaua de gaze naturale este un proiect așteptat de ani buni în Babadag.

„Este un pas mare pentru dezvoltarea orașului Babadag, cu beneficii directe pentru cetățeni și totodată cu un impact major pentru stimularea investițiilor locale și atragerea investitorilor. Odată cu investițiile vin și noi locuri de muncă atât de dorite în comunitate“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*