Accidente cu pietoni în municipiul Tulcea

Dosar penal pentru un tulcean prins la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de 3 octombrie, un bărbat de 67 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag din municipiul Tulcea, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat un bărbat de 62 de ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În aceeași zi, un bărbat de 52 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sabinelor din municipiul Tulcea, a acroșat un minor de 7 ani, care se angajase în traversarea străzii neregulamentar, în fugă și fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului.

În urma testării cu etilotestul a celor doi conducători auto s-a stabilit că aceștia nu au consumat alcool. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*