Accident rutier provocat de o femeie din Ucraina: trei persoane au ajuns la spital

Accident rutier provocat de o femeie din Ucraina: trei persoane au ajuns la spital. FOTO: IPJ Tulcea

Trei persoane au ajuns la spital, rănite într-un accident rutier petrecut în dimineața zilei de miercuri, 4 ianuarie, pe DN 22, în județul Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, din verificările preliminare efectuate de către polițiștii rutieri s-a stabilit faptul că o femeie în vârstă de 37 de ani, din Ucraina, care conducea un autoturism pe DN 22 din direcția localității Niculițel către Isaccea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului.

„În urma impactului, conducătoarea auto și doi pasageri aflați în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la o unitate spitalicească din Tulcea”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*