Accident soldat cu trei victime între un autoturism și un autobuz pe strada Prelungirea Taberei din municipiul Tulcea

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului. FOTO IPJ Tulcea

Trei persoane au fost rănite în urma impactului unui autoturism cu un autobuz pe strada Prelungirea Taberei din municipiul Tulcea. Accidentul a fost provocat de o depășire din scurt. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.00, când, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat de 50 de ani, din Tulcea, conducea un autoturism pe strada Prelungirea Taberei, din municipiu. Acesta s-a angajat în depășirea unui autoturism, condus regulamentar, de un bărbat, de 50 de ani, din Tulcea. Neavând suficient timp pentru finalizarea manevrei de depășire, conducătorul primului autoturism a intrat în coliziune cu un autobuz de transport public de persoane care circula din sens opus.

În urma accidentului a rezultat rănirea a trei persoane – cei doi conducători auto și o femeie de 39 de ani, din autobuz. În momentul impactului, în autoturism se aflau trei angajați ai societății de transport public.

Polițiștii continuă cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*