Accident rutier în municipiul Tulcea

O femeie de 49 de ani din Tulcea, în timp ce conducea, în seara zilei de 25 august, un autoturism pe strada 14 Noiembrie din municipiul Tulcea, nu a păstrat distanța față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 57 de ani din Tulcea, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei persoane din cel de-al doilea autoturism.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că ambii conducători auto posedau permis de conducere și niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Tot în seara zilei de 25 august, polițiștii din Izvoarele au depistat și oprit în trafic, în afara localității Iulia, un bărbat de 52 de ani, din Tulcea, care conducea un autoturism având o concentrație de 0,81 mg/l alcool în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*