Incendiu la un foișor din Tulcea, provocat de un boiler instant

Incendiu la un foisor din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu a izbucnit vineri dimineață la un foișor din municipiul Tulcea, acesta fiind provocat de un boiler instant. Focul a fost stins rapid de pompieri, care au reușit să împiedice propagarea acestuia.

Pompierii Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină vineri dimineața pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la un foișor din municipiul Tulcea. La fața locului s-au deplasat nouă subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Focul a fost observat în timp util și nu a mai avut timp să se propage fiind stins de echipele de intervenție. Incendiul a fost provocat de un boiler instant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*