Accident rutier în Baia, în urma unei neacordări de prioritate

În urma accidentului, două persoane au fost rănite. FOTO IPJ Tulcea

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier produs în localitatea Baia. 

Accidentul a avut loc în cursul zilei de 25 iunie, când, o femeie în vârstă de 65 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DC 65, Ceamurlia de Jos – Baia. La la intersecția cu DN22-E87, nu a acordat prioritate de trecere unui auto condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 33 de ani, mașinile intrând în coliziune.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a pasagerului din prima mașină. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*