Pompierii tulceni au fost solicitați la un nou incendiu de furaje

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

Secția de pompieri Măcin a ISU Delta Tulcea a fost solicitată în cursul zilei de 8 aprilie, în jurul orei 13.45 să intervină în zona localității Măcin pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la circa 4 tone de deșeuri furajere.

La locul solicitării au fost trimiși 7 pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă. În imediata apropiere a locului unde a izbucnit incendiul este un adăpost de animale, la care focul s-ar fi propagat cu ușurință fără intervenția pompierilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*