Accident rutier în apropierea localității tulcene Iulia. Un bărbat a ajuns, rănit, la spital

Accident rutier în apropierea localității tulcene Iulia. Un bărbat a ajuns, rănit, la spital. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au fost solicitați să intervină luni, 25 octombrie, în jurul orei 07.15, la un accident rutier produs pe DJ 229, în apropierea localității Iulia.

Potrivit ISU Tulcea, la fața locului s-au deplasat de urgență trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare, precum și o ambulanță SAJ.

„În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar conducătorii auto. Cei doi bărbați, conștienți, cooperanți și neîncarcerați, în vârstă de 39 și 57 de ani, au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SAJ, însă doar cel mai în vârstă a fost preluat și transportat la spital”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Accident rutier în apropierea localității tulcene Iulia. Un bărbat a ajuns, rănit, la spital. FOTO ISU Tulcea

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriei unuia dintre autoturisme și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*