FOTO Șofer de TIR ucrainean, salvat de pompierii tulceni după ce a rămas captiv sub autotren

Șofer de TIR ucrainean, salvat de pompieri după ce a rămas captiv sub autotren. FOTO ISU Tulcea

Un șofer de TIR ucrainean a ajuns la spital, marți, 16 martie, după ce a fost prins sub autotren în timp ce efectua reparații.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Delta” al județului Tulcea, Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în zona de trecere a  frontierei din localitatea Isaccea, pentru descarcerarea unei persoane rămase imobilizate sub un autotren, la care acesta efectua lucrări de reparații.

La fața locului s-au deplasat nouă pompieri, cu o autospecială de descarcerare grea și o autospecială de intervenție, precum și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei, un cetățean ucrainean în vârstă de 40 ani, și au predat-o conștientă echipajului cu medic SAJ. Bărbatul a primit îngrijiri medicale, ulterior fiind transportat la UPU Tulcea pentru investigații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*