Accident grav pe DN 22, la ieșirea din Măcin către Smârdan

Ambulanță a SAJ Tulcea la intervenție. FOTO Cătălin Schipor

O depășire neregulamentară a unui șofer s-a soldat cu coliziune frontală între două autoturisme și rănirea gravă a trei persoane. Răniții au fost transportați la spitalul din Brăila.

Accidentul s-a produs în jurul orei 15.00, când șoferul unui autoturism s-a angajat într-o depășire pe contrasens, dar fără să se asigure în prealabil.  A urmat o coliziune frontală cu un alt auto, ce era condus regulamentar din sens opus. În urma impactului, doi copii au fost răniți ușor, mama acestora a făcut un atac de panică, iar o altă persoană de sex feminin a suferit o dublă fractură la membrele inferioare.

Polițiștii din cadrul IPJ Tulcea au deschis un dosare de cercetare penală pentru vătămare din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*