Accident grav pe DN 22. O familie cu doi copii a ajuns la spital

Accident rutier pe DN 22. FOTO ISU Tulcea

Un accident grav s-a petrecut astăzi pe DN 22, iar o familie cu doi copii a ajuns la spital.

Pompierii au anunțat că în urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier între două autoturisme în care se aflau opt persoane.

„Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului au fost alocate trei echipaje medicale din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, iar din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple.

Ajunși la locul evenimentului, forțele de intervenție au identificat patru victime, toate ocupante aceluiași autoturism, care au fost preluate de echipajele medicale și transportate la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale și tratament de specialitate.

Nici o persoană nu a fost încarcerată, victimele fiind găsite în afara autoturismului răsturnat” – ISU Tulcea.

Au fost transportați la spital doi minori, unul de patru ani și altul de doi ani, și doi adulți, unul de 38 și altul de 34 de ani, fiiind vorba de o familie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*