A furat cartea de identitate a unui tulcean pentru a-l împiedica să voteze

Un bărbat este cercetat după ce a furat cartea de identitate a unui tulcean pentru a-l împiedica să voteze.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 9 iunie 2024, în jurul orei 07:10, Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu, au fost sesizați de către un funcționar public, angajat al unei instituții publice, cu privire la faptul că unui cetățean care se afla la secția de votare i-a fost sustras actul de identitate de către o altă persoană.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un bărbat de 68 de ani i-a sustras actul de identitate persoanei în cauză, cu intenția de a-l împiedica să și exprime votul.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*