Consilierii locali din Tulcea, convocați în ședință de îndată. Primarul Hogea vrea să înceapă lucrările de modernizare pentru Colegiul Economic “Delta Dunării”

Sediul Primăriei Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Primarul Constantin Hogea a prins gustul ședințelor extraordinare de Consiliu Local Municipal. Nu mai puțin de 3 astfel de ședințe au avut loc în ultimele trei săptămâni. Paradoxal, edilul nu a convocat în luna august 2018 nicio ședință ordinară, așa cum îi cere Legea Administrației Publice Locale.

Ultima convocare a venit marți seara și este pentru ziua de miercuri, 5 septembrie, începând cu ora 15.00.

Consilierii Locali sunt chemați în ședință extraordinară la sala de ședințe a Primăriei Tulcea. Întrunirea are ca scop discutarea unui singur proiect de hotărâre “privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru proiectul «Modernizarea infrastructurii corespunzătoare Colegiului Economic Delta Dunării din Municipiul Tulcea prin echipare educațională» și a indicatorilor tehnico-economici”. 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*