A fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Tulcea

Spitalul Județean Tulcea. FOTO CJ Tulcea

La începutul acestei săptămâni, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Reabilitare, modernizare Ambulatoriu Tulcea“, în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020 în valoare de 61.972.912 lei.

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a afirmat că ambulatoriul reabilitat și modernizat, dar și dotat cu mobilier și echipamente medicale.

“Proiectul a fost inițiat de noi, cei de la Consiliul Județean Tulcea, în luna noiembrie a anului trecut primind aprobare în plen. Astfel, obiectivul general al proiectului este reprezentat de reabilitarea și modernizarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tulcea în vederea furnizării de servicii medicale aliniate la standardele europene. Rezultatele proiectului constau în reabilitarea, recompartimentarea și modernizarea clădirii Ambulatoriului, precum și dotarea cu mobilier și echipamente medicale.

Ne dorim asigurarea unei locații optime din punct de vedere al amplasării, amenajării și echipării, unde să poată fi acordată asistența medicală de tip ambulatoriu pentru toți locuitorii Municipiului și ai Județului Tulcea, având în vedere că unitatea sanitară deservește populația de 243.319 locuitori ai județului, cu precădere pe cei 90.553 de locuitori ai Municipiului Tulcea.

Oamenii sunt pe primul loc și sănătatea înainte de toate!“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*