90 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premiate la Gala Fidelității  

90 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premiate la Gala Fidelității. FOTO CJ Tulcea   

Miercuri, 25 octombrie 2023, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat, alături de primarul Ștefan Ilie și deputatul George Șișcu, la Gala Fidelității, ceremonia organizată de Primăria Municipiului Tulcea, la Teatrul Jean Bart, pentru aniversarea a 90 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

„Vreau să mulțumesc Primăriei și domnului primar pentru invitația la acest eveniment minunat. Faptul că astăzi, 25 octombrie, este și Ziua Armatei are o simbolistică aparte. Viața este o luptă și dumneavoastră ați dus o luptă timp de 50 de ani împreună și ați biruit. Așadar, La mulți ani! pentru că sunteți ostași pe tărâmul familiei și sunteți victorioși.

Dumneavoastră sunteți pentru noi nu doar un exemplu, sunteți o sursă de inspirație. Vă mărturisesc că atunci când merg pe stradă și văd un cuplu venerabil, care se ține de mână, este cel mai frumos tablou pe care îl pot vedea undeva, în oraș. Dumneavoastră sunteți astăzi aici, împreună, și vă țineți nu numai de mâni, ci vă țineți și sufletele unite.

Sfântul Apostol Pavel spune în Epistola 1 către Corinteni despre dragoste: Acum rămân acestea trei –  credința, nădejdea și dragostea. Iar cea mai mare dintre ele este dragostea.

Dumneavoastră nu puteați să biruiți, nu puteați fi aici fără dragoste. Noi vă mulțumim din toată inima pentru inspirația pe care ne-o oferiți, vă urez să fiți sănătoși, să se împlinească tot ce vă doriți și dacă și noi, în timp, vom fi la fel ca dumneavoastră, înseamnă că și noi am învins. Doamne ajută, să vă fie numai bine!“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*