FOTO Bărbat intrat în șoc anafilactic, salvat de pompierii tulceni dintr-o zonă greu accesibilă

Pompierii și ambulanța au răspuns la solicitarea 112. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii au intervenit și au salvat viața unui bărbat aflat în pericol de moarte, după ce a fost înțepat de o insectă și a intrat în șoc anafilactic.

Salvatorii Secției de pompieri Măcin din cadrul ISU Delta au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane înțepate de o insectă. Persoana, un bărbat de 67 de ani, era împreună cu alte 2 persoane într-o zonă greu accesibilă, în dreptul km. 4 Smârdan – Măcin.

Întrucât intra în șoc anafilactic, a fost solicitat sprijinul pompierilor militari, care s-au deplasat cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o barcă tip RIB și 3 subofițeri.

Din fericire, pacientul a fost găsit și transportat în timp util și predat ambulanței SAJ. Intervenția a durat aproximativ 45 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*