FOTO VIDEO Mesaje de Crăciun și de Anul Nou de la oficiali ai județului Tulcea

Municipiul Tulcea, vedere de la Monument. FOTO Cătălin Schipor

Mai mulți oficiali ai județului Tulcea au transmis, prin intermediul TLnews, mesaje de Crăciun și de Anul Nou pentru cetățeni. Aceștia doresc locuitorilor județului Tulcea multă sănătate, bucurii și pace în 2023.

Președintele Consiliul Județean Tulcea, Horia Teodorescu, le-a transmis ca revederea în 2023 să se facă cu bucurie în suflet.

“La mulți ani, multă sănătate și să nu uităm că speranța moare ultima. La mulți ani, tulceni! La mulți ani, dobrogeni! Să ne revedem anul viitor sănătoși și cu bucurie în suflet”, a spus Horia Teodorescu.

Primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, dorește ca Noul An să fie cu mai puține provocări decât a fost 2022.

“Vreau să urez Crăciun Fericit, un An Nou mai bun, un cu provocări mai puține dacă s-ar putea pentru noi, tulcenii, cu speranța că doar împreună vom fi mai puternici!”, a transmis Eugen Ion.

Prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, urează sărbători liniștite și pline de pace.

“Sărbătoarea Nașterii Domnului să vă umple casa și sufletul de frumos, de bine și de bun, să aveți sărbători liniștite și tihnite și pline de pace. De asemenea, Anul Nou să vă prindă și să vă aducă ani noi mulți și fericiți!”, a afirmat prefectul de Tulcea.   

Episcopul Tulcii, PF Visarion, dorește ca 2023 să fie un an în care oamenii să prospere atât material, cât și spiritual.

“Sărbătoarea Crăciunului este sărbătoarea păcii, este sărbătoarea bucuriei, sărbătoarea luminii, este sărbătoarea familiei. Dorim tuturor tulcenilor Sărbători Fericite, Nașterea lui Hristos să ne fie de folos de la tinerețe până la bătrânețe, iar Anul Nou care vine să fie unul al milei Domnului, un an de pace, un an în care să prosperăm atât material, cât și spiritual”, a afirmat Episcopul Tulcii.

Purtătorul de cuvânt al ISU “Delta” Tulcea, sergent major Daniel Năstase, îi îndeamnă pe cetățeni să se bucure de magia sărbătorilor.

“La final de an, vă dorim sărbători liniștite, în siguranța căminului fiecăruia dintre voi, alături de familie, prieteni și cei dragi. Să ne bucurăm de magia sărbătorilor, iar Moș Crăciun să ne aducă Lumină în suflete, pace și alinare celor care trec prin momente grele. Să ne adune în jurul mesei și să ne găsească cu zâmbetul pe buze. Pompierii tulceni vă urează Crăciun Fericit și An Nou plin de bucurii. La mulți ani, dragi tulceni!”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU “Delta” Tulcea.

Andaluzia Luca, consilier în cadrul Consiliului Local Municipal Tulcea, le dorește tulcenilor să sărbătorească în liniște și în pace.

“Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos este o sărbătoare de bucurie, de aceea este important să ne aratăm dragostea față de semenii noștri și, totodată, mă bucur că am această ocazie să mulțumesc tulcenilor pentru suportul pe care mi l-au arătat până acum și să le doresc să sărbătoarească în liniște, în pace și cu manifestări de iubire față de cei dragi. La mulți ani și Crăciun Fericit tuturor tulcenilor!”, a spus Andaluzia Luca.

Primarul comunei Casimcea, Gheorghe Țilincă, le transmite cetățenilor să aibă parte de sănătate “pentru că e mai bună decât toate”.

“Le urez un Crăciun Fericit, să încheie anul cu zâmbetul pe buze, Anul Nou să fie cu sănătate și tot cu zâmbetul pe buze să pornească și în anul care vine. În rest, toate cele bune pentru că sănătatea e mai bună decât toate”, a afirmat primarul din Casimcea.

Președinte ADI ITI Delta Dunării, Ilie Petre, urează românilor sărbători fericite alături de cei dragi.

“Tuturor românilor le doresc cu ocazia acestor sărbători să fie sănătoși, să aibă sărbători fericite alături de cei dragi și un La mulți ani din tot sufletul!”, a spus Ilie Petre.

Managerul JT Grup Tulcea, Ionuț Tudorache, dorește ca cetățenii să aibă parte de un Crăciun plin de bucurii.

“Vreau să vă transmit cele mai frumoase urări de bine, multă sănătate, să aveți parte de un Crăciun plin de bucurii și pentru anul 2023 vă doresc să vi se realizeze proiectele și nu în ultimul rând să nu uitați să colectați selectiv”, a transmis Ionuț Tudorache.

Deputatul USR Tulcea, Eugen Terente, urează tulcenilor un An Nou mai bun.

“Cu ocazia sărbătorilor iarnă, atât eu, cât și întreaga echipă a USR Tulcea, le dorim  tuturor un an mai bun, sănătate că este mai bună decât toate și în această perioadă tulbure având în vedere situația vecinilor noștri din Ucraina, le urez sănătate, succes și un An Nou mai bun”, a declarat Eugen Terente.

Managerul Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea, Radu Nicolae Sicinschi, în îndeamnă pe tulceni să fie cumpătați de sărbători.

“În perioada sărbătorilor presiunea este mai mare pe servicul de urgență, pe Ambulanță și pe UPU pentru că multe din cabinete ale colegilor noștri se închid, e și perioada de vacanță, sunt și niște zile libere. Multă sănătate le dorim tulceni, iar cumpătarea este cel mai bun lucru în această periaoadă”, a afirmat șeful Serviciului de Ambulanță Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*