19 incidente legate de procesul electoral au fost semnalate în județul Tulcea

Alegeri în județul Tulcea. FOTO Adrian BOIOGLU / TLnews.ro
Alegeri în județul Tulcea. FOTO Adrian BOIOGLU / TLnews.ro

19 incidente legate de procesul electoral au fost semnalate în județul Tulcea, până la această oră.

„La nivelul județului Tulcea au fost semnalate 19 incidente în legătură cu procesul electoral. Dintre acestea 9 nu s-au confirmat, iar 10 sunt în curs de verificare.

Angajații MAI au intervenit operativ în cazul fiecărei sesizări luând măsurile prevăzute de lege atunci când a fost cazul.

Au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale:  1 amendă în valoare de 600 de lei și 7  avertismente.

Totodată, s-au întocmit dosare penale pentru 2 posibile infracțiuni” – IPJ Tulcea.

În cadrul acțiunilor desfășurate până la această oră în trafic, au fost verificate 123 de persoane și 110 vehicule, fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale și o infracțiune constatată.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*