Traficul rutier este restricționat în zona poligonului Babadag unde se execută trageri cu muniție de război

Restricții de circulație în zona poligonului Babadag

Traficul rutier este restricționat în trei perioade ale lunii februarie în zona poligonului Babadag, unde se execută trageri cu muniție reală. Conducătorii auto au posibilitatea de a folosi rute ocolitoare sau pot aștepta pauzele de 15 minute la fiecare oră.

În perioadele 3-5 februarie, 10-13 februarie și 25-27 februarie, între orele 8.00-23.00, în poligonul Babadag, situat între localitățile Enisala și Sălcioara pe DJ222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea, conform adresei Ministerului Apărarii Naționale – Unitatea Militară 02025 Babadag.

Drept urmare, circulația  pe DJ222 între localitățile Enisala și Salcioara va fi restricționată prin amplasarea a doua bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele pentru descongestionarea traficului rutier. Pentru rezolvarea unor situatii de urgență, se va lua legatura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562805, 0745736741.

“În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare mai sus menționate, recomandăm să se folosească ca rută alternativă de circulație între localitățile Babadag și Salcioara, ruta: BABADAG – DN 22- localitatea CEAMURLIA DE JOS – localitatea JURILOVCA – DJ222- localitatea SĂLCIOARA (și retur)”, au transmis reprezentanții prefecturii Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*