Ziua Jandarmeriei, marcată la Tulcea prin diverse activități

Ziua Jandarmeriei. FOTO Jandarmeria Tulcea

În data de 3 aprilie 2024, se împlinesc 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Cu această ocazie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea organizează diverse activități ce vor debuta sâmbătă, 30 martie 2024.

Momentul aniversar dedicat Zilei Armei va fi marcat de către jandarmii tulceni printr-o serie de activități. Acestea vor debuta sâmbătă, 30 martie 2024, începând cu ora 10.00, în Piața Civică din municipiul Tulcea, unde vor fi organizate diverse activități: prezentare de tehnică și mijloace de intervenție, autospeciale din dotarea Jandarmeriei Tulcea, exerciții cu câinii de serviciu și prezentarea ofertelor educaționale în vederea selecției  candidaților la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne.

Miercuri, 3 aprilie 2024, la sediul unității, vor fi prezentate ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim pentru jandarmii, care îndeplinesc condițiile legale și care au rezultate foarte bune în activitate. De asemenea, vor fi acordate diplome de merit cadrelor militare care s-au evidențiat în activitatea lor profesională prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Începând cu ora 10.00, la sediul Cercului Militar Tulcea, va  avea loc o ședință omagială dedicată Zilei Jandarmeriei Române, unde vor fi invitați reprezentanți ai instituțiilor și autorităților publice cu care Jandarmeria Tulcea cooperează și colaborează.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*