Fostul șef al Cancelariei Prefectului Județului Tulcea, Bogdan Dragomir, amenințat cu moartea în plină stradă

Bogdan Dragomir, manager Bio Danubius. FOTO Adrian Boioglu
Bogdan Dragomir, manager Bio Danubius. FOTO Adrian Boioglu

Fostul șef al Cancelariei Prefectului Județului Tulcea, Bogdan Dragomir, actualmente prosper om de afaceri, a fost amenințat cu moartea, în plină stradă, în timp ce ieșea din biroul pe care îl deține în zona Spiru Haret.

Amenințarea a fost făcută de doi indivizi pe care nu îi cunoștea dar, conform spuselor sale, principalul suspect este fostul său partener de afaceri, asociat la firma Bio Consulting. El a spus că incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, imediat după ce a ieșit din biroul său pi se îndrepta către mașină, fiind acostat de două persoane care i-au transmis să-l lase în pace pe fostul său asociat, în caz contrar fiind posibil să aibă un accident.

„În urmă cu câteva seri, la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce ieșeam din biroul meu am fost abordat de doi indivizi care mi-a spus așa, în treacăt, să-l las în pace pe fostul meu asociat. Băieții au urmărit probabil mașina și când am ieșit, din mers, că nici nu voiau să stea, mi-au spus: <<Bosule, lasă-l pe Petrișor în pace, ca să nu-ți sară din mers o roată la mașină>>. Nu mi-au indus vreo stare de temere, nu m-am speriat, dar nu am vrut să escaladez conflictul. Le-am mulțumit pentru vorbe, m-am urcat în mașină și am plecat. Nu am vrut să pornesc un conflict cu ei, nici nu era cazul, dar ulterior am făcut o sesizare la Parchet, am depus o plângere in rem, și acum aștept să vedem ce face Justiția”, a spus Bogdan Dragomir.

El a mai precizat că nu îi cunoaște pe cei doi indivizi, pe care nu i-a mai văzut vreodată, dar este convins că ar fi fost trimiși de fostul său partener de afaceri.

„Pe cei doi indivizi nu i-am mai văzut vreodată, păreau că nu sunt de prin zonă. Aveau un accent oltenesc și am făcut legătura că fostul meu partener, care și-a făcut o nouă firmă, cu un asociat de prin Oltenia. Ulterior m-am simțit dator să fac o plângere pentru că nivelul de conflict la care s-a ajuns între mine și Petrescu Petrișor este destul de mare, fiind o mulțime de plângeri penale și de o parte și de alta”, a explicat el.

Potrivit lui Bogdan Dragomir, conflictul dintre el și fostul său partener de afaceri e pornit de mai mul timp, dar până acum, deși au fost făcute plângeri penale de ambele părți, nu au mai fost alte amenințări similare.

„Nu au mai fost alte incidente de acest fel. Am primit odată un SMS, dar nici nu l-am băgat în seamă. Ei toți la mine sunt pe lista neagră în telefon, așa că nu am alte mijloace de comunicare decât prin avocați, prin notificări legale. (…)Noi suntem de pe la începutul anului 2021 într-un conflict permanent. Ambele firme au  intrat în insolvență, am descoperit miște fraude imense, inclusiv delapidări de fonduri europene, folosirea firmei noastre în alte scopuri etc. L-am notificat de multe ori dar nu am primit niciodată un răspuns. Acum se fac expertize și cercetări. Am sesizat inclusiv OLAF-ul (Oficiul European de Luptă Antifraudă – n.r.) cu privire la niște nereguli în legătură cu un proiect cu finanțare europeană pe o firmă deținută de băiatul lui”, a mai precizat Bogdan Dragomir.

Bogdan Dragomir, co-fondatorul Bio Danubius, un cluster al bioagriculturii și bioeconomiei din regiunea Dunării de Jos, a fost propunerea unui partid aflat la guvernare pentru a prelua funcția de subprefect al județului Tulcea. El are experiență în Prefectura Tulcea, unde a deținut funcția de Director de Cancelarie și pe cea de Șef al Corpului de Control al Prefectului în două mandate de prefecți diferite. De asemenea, a fost propus și pentru postul de director general al Agenției Domeniilor Statului din subordinea Ministerului Agriculturii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*