VIDEO Un paznic piscicol din Delta Dunării este acuzat că ar fi amenințat un bărbat cu pistolul și cu un câine

Paznicul avea asupra sa un pistol. FOTO Captură video

O anchetă penală a fost deschisă la o amenajare piscicolă din Delta Dunării, în zona Mila 23, acolo unde un paznic, aflat în stare de ebrietate ar fi amenințat cu un pistol și cu un câine ciobănesc german, un localnic.

Un bărbat, Dan Vasiliu, a postat o filmare pe pagina sa de facebook în care apare o persoană în stare evidentă de ebrietate, aflată într-o barcă, însoțit de un câine ciobănesc german și având asupra sa un pistol, despre care susține că l-a amenințat.

„Un pistolar pericolos fără permis de arma și în stare de ebrietate angajat la SC (…) ,aflată în Mila 23 la aceasta firma este administrator (…). A adus țigani cu caziere stufoase i-a dotat cu pistol, sprei lacrimogen și un câine lup, acești presupuși paznici nici unul nu este îndreptățit sa oprească oameni și mașini pe domeniul consiliului Județean Tulcea ăștia fac abuz ca Bogdan este om cu relații se lauda ca toată Tulcea e la picioarele lui. rog politia sa se sesizeze ca pistolarul nu are permis de arma și nici nu cunoaște regimul armelor si munițiilor“ a scris Dan Vasiliu.

Cazul a ajuns în atenția IPJ Tulcea.

„La data de 21 aprilie, polițiștii tulceni au fost sesizati, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, pe raza comunei Crișan, s-a produs un incident, într-o zonă piscicola.
Apelantul a sesizat faptul că a fost amenințat cu o armă de către o persoana necunoscută, în timp ce se deplasa pe un dig. În urma apelului s-au declanșat verificări și investigații, stabilindu-se faptul ca este vorba de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Tulcea. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare si nerespectarea regimului armelor și munițiilor. La finalizarea verificărilor, polițiștii vor lua măsurile legale care se impun“ au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*